Donosimo odlične vijesti!
Posebna ponuda: najpopularnija ljepila u akcijskim pakiranjima!
Ovog mjeseca možete pronaći jedno od naših najpopularnijih ljepila za pločice, 8222 FLEX ECO, i 2203 STYROKLEBER morta za lijepljenje i armaturni sloj, u pakiranju od 27,5 kg po promotivnoj cijeni.
2203 STYROKLEBER mort za EPS sada je dostupno u pakiranju 10% gratis!

Styrokleber pruža vrhunsku vezivnu snagu kod ETICS sustava s EPS-om. Između ostalog Styrokleber namijenjen je za projekte energetske obnove, osiguravajući trajnu prionjivost i stabilnost. Cemix 2203 STYROKLEBER otporan je na sve vremenske uvjete. Nabavite sada ovaj vrhunski proizvod i poboljšajte energetsku učinkovitost vašeg doma ili poslovnog prostora!

Više informacija
Cemix 8222 FLEX ECO ljepilo za pločice od sada dostupno je u posebnoj promotivnoj ponudi s 10% gratis!

Ovo visokokvalitetno ljepilo dolazi u akcijskom pakiranju od 27,5 kg, osiguravajući dugotrajnu čvrstoću i fleksibilnost, što ga čini idealnim za sve vrste pločica, uključujući keramiku, gres i prirodni kamen. Zahvaljujući svojoj izvrsnoj prionjivosti i otpornosti na vodu i smrzavanje, 8222 FLEX ECO je savršeno rješenje za unutarnje i vanjske projekte. Iskoristite ovu priliku i nabavite vrhunski proizvod po povoljnoj cijeni!

Više informacija
AKCIJA TRAJE DO ISTEKA ZALIHA

Ne propustite promotivnu akciju na naše vrhunske proizvode u pakiranju od 27,5 kg! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obavite kupnju u najbližem prodajnom mjestu. Ne propustite priliku za kvalitetu po povoljnoj cijeni!

NAĐITE PRODAJNO MJESTO U SVOJOJ BLIZINI!
PRIJAVITE SE NA NAŠU LISTU I BUDITE U TOKU SA NOVOSTIMA IZ CEMIX SVIJETA

Prijavom na Newsletter prihvaćate našu Politiku privatnosti

Kako biste poslali obrazac, prvo dajte svoj pristanak za učitavanje usluge reCAPTCHA