VAŠ POUZDAN PARTNER U GRAĐEVINSKIM MATERIJALIMA I RJEŠENJIMA ZA IZOLACIJU
Mi u Cemixu
Brend CEMIX, ponosni član cijenjenog multinacionalnog Lasselsberger i Knauf koncerna, stoji na čelu europske industrije za proizvodnju suhih mješavina žbuke i mortova, disperzijskih proizvoda, ljepila za određene sisteme (keramika, ETICS) i sirovina. U CEMIX-u nudimo sveobuhvatne linije proizvoda koje obuhvaćaju cijeli proces izgradnje, od početnih temelja do završnih detalja.
O NAMA
TKO SMO MI?

Cemix Croatia d.o.o. (ranije poznati kao Lasselsberger-Knauf d.o.o.) tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i distribucijom građevinskih proizvoda u Hrvatskoj i okolnim zemljama od 2000. godine.

Nudimo gotove, tvornički pripremljene građevinske materijale iz sustava žbuka, mortova, estriha i ljepila najveće kvalitete s određenim sistemima i pratećom uslugom.

 

Povijest
POVIJEST CEMIX CROATIA D.O.O.

Za kvalitetu proizvoda marke Cemix zaslužna je tradicija multinacionalnog Lasselsberger i Knauf koncerna. 

Od osnutka tvornice u Đurđevcu 2000. godine, do otvaranja drugog proizvodnog pogona 2018. godine u Zapužanama, širimo i osiguravamo naše poduzetničke ciljeve na području Hrvatske i susjednih zemljama. 

VIZIJA, VRIJEDNOSTI
MI SMO VAŠ PARTNER OD POVJERENJA, OBLIKUJEMO NAŠU BUDUĆNOST KROZ ISKUSTVO I INOVACIJE.

Govorimo iskreno.
Stalno usavršavanje i edukacija preduvjet je našeg uspjeha.
Tražimo načine, a ne razloge.
Uočavamo probleme i proaktivno ih rješavamo.
Ispunjavamo obećanja i slijedimo ih.
Znamo i ispunjavamo svoju ulogu u timu.

MISIJA
GRAĐEVINSKI POSAO JE TIMSKI RAD

Najbolji građevinari zaslužuju najbolji materijal.

Više
POSVEĆENOST IZVRSNOSTI

Naša nepokolebljiva predanost izvrsnosti očituje se kroz našu neumornu težnju za inovacijama i istraživanjem, koje provodimo u našim laboratorijima. Ova predanost nam omogućuje da brzo odgovorimo na zahtjeve tržišta u nastajanju i da ostanemo u tijeku s najnovijim trendovima u industriji. Nadalje, naši proizvodni procesi pridržavaju se sustava upravljanja kvalitetom s certifikatom ISO 9001, čime se osigurava da svaki proizvod koji napušta naše pogone zadovoljava najviše standarde kvalitete i performansi.

Više informacija
POSVEĆENOST ZAŠTITI OKOLIŠA

Tradicionalne vrijednosti obiteljskog koncerna Lasselsberger i Knauf su zaštita okoliša i njegovo prenošenje na sljedeće generacije, društvena odgovornost i dugoročno razmišljanje kroz generacije čemu u prilog govori i certifikat ISO 14001.

Više informacija
EU PROJEKTI
Sunčana elektrana podzeća Cemix Croatia d.o.o.

Tvrtka Cemix Croatia d.o.o. započela je provedbu projekta "Sunčana elektrana poduzeća Cemix Croatia" dana 28.12.2023., pri čemu su sredstva osigurana putem Modernizacijskog fonda, unutar Poziva za dodjelu sredstava "Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora u prerađivačkoj industriji i toplinarstvu MF-2023-1-1".

Više informacija
MOGUĆNOSTI Za KARIJERU
PRIDRUŽI NAM SE!

Mi smo tim u konstantnom rastu. Nudimo inspirativno okruženje koje osnažuje pojedince te kulturu koja motivira. Otkrijte više o našem iskustvu putem Cemix priče i saznajte kako se izdvajamo od drugih!

Slobodna radna mjesta