Donosimo odlične vijesti!
Promotivna akcijska pakiranja - 10% GRATIS proizvoda
Više o akciji!
DOBRODOŠLI U CEMIX SVIJET
Vjerujemo da su za dobar rad potrebni dobri materijali.
Više informacija
ISTRAŽITE NAŠU PONUDU
Otkrijte i upoznajte

Naučite kako koristiti naše proizvode za postizanje najboljih rezultata.

Proizvodi

Znate li što tražite? Otkrijte CEMIX proizvode u različitim bojama i pakiranjima.

Usluge

Trebate nešto pitati, posuditi opremu ili dobiti savjet od nas direktno na gradilištu?

PRODAJNA MJESTA i mješači
Blizu smo. Pronađite kontakt u svom području. 

Prodajna mjesta

Pronađite najbližu trgovinu građevinskog materijala u vašem području gdje možete kupiti Cemix proizvode.

Centri za miješanje

Pomiješajte boju prema Cemix tablici boja. Na odabranim prodajnim mjestima nalazi se mješač za miješanje Cemix fasadnih žbuka i premaza.

Pronađite prodajno mjesto ili mješač boja
STVARANJE JEDINSTVENIH EFEKATA POMOĆU MAGIC DECOR
Ekskluzivne završne obrade zidova

Tražite li zanimljive i originalne površine za svoje interijere, asortiman žbuka MAGIC DECOR pravi je izbor za vas.

Asortiman žbuka MAGIC DECOR koristi se samostalno ili u kombinaciji s drugim žbukama i nudi širok izbor zanimljivih površina. Zahvaljujući jedinstvenim teksturama, mogu se postići impresivni efekti i pretvoriti svoje ideje u stvarnost.

Rado ćemo vam preporučiti iskusne stručnjake za kreativne površine ili vam dati savjet kako to učiniti. Javite se!

Inspirirajte se!

Mi smo Cemix, vodeći proizvođač građevinskih materijala s dugogodišnjim iskustvom i stručnostima. Naša posvećenost kvaliteti i inovacijama čini nas pouzdanim partnerom u izgradnji vaših snova.

U Cemixu nudimo široku paletu visokokvalitetnih građevinskih materijala, uključujući cementne i betonske proizvode, estrihe, mortove, žbuke, ljepila i boje. Naši proizvodi su dizajnirani za profesionalce i DIY entuzijaste.

Specijalizirani smo za proizvodnju i distribuciju vrhunskih građevinskih materijala koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Naša rješenja su prilagođena potrebama modernih građevinskih projekata.

S Cemixom, možete biti sigurni u trajnost i pouzdanost naših proizvoda. Naš tim stručnjaka uvijek je spreman pružiti savjete i podršku kako bi vaši projekti bili uspješni.

Naša misija je pružiti inovativne i ekološki prihvatljive građevinske materijale koji će unaprijediti kvalitetu gradnje i životnog prostora. Posvećeni smo održivom razvoju i zadovoljstvu naših klijenata.

Cemix proizvodi su sinonim za izdržljivost i performanse. Od žbuka i ljepila do boja i fasada, nudimo sve što je potrebno za vaš građevinski projekt, bilo da gradite novi objekt ili obnavljate postojeći.

U Cemixu, kvaliteta i inovacije su naša glavna vodilja. Stalno radimo na razvoju novih tehnologija i materijala kako bismo pružili najbolje moguće rješenje za vaše potrebe.

Ponosimo se našim brojnim uspješnim projektima i zadovoljnim klijentima. Posjetite našu sekciju referenci kako biste vidjeli primjere naše vrhunske izrade i kvalitete.

U Cemixu, vjerujemo u odgovorno poslovanje i održivi razvoj. Naši proizvodi su dizajnirani da budu ekološki prihvatljivi, smanjujući negativan utjecaj na okoliš.