Cemix

O nama - Povijest poduzeća

Cemix Croatia d.o.o. iz Đurđevca je kćer Lasselsberger i Knauf koncerna koji na tržištu proizvoda i sirovina raspolažu iskustvom primjene istih već više desetaka godina. 

 

 Našim partnerima nudimo gotove, tvornički pripremljene građevinske materijale iz sustava žbuka, mortova, estriha i ljepila najveće kvalitete s određenim sistemima i pratećom uslugom.

Poduzetnički ciljevi i nastojanja orijentirani su prema očekivanju i zadovoljstvu naših partnera.

Naše kupce želimo vidjeti kao zadovoljne partnere našeg poduzeća. Međusobnom komunikacijom i optimalnom obradom svih podataka i činjenica razvijamo sistemska rješenja te na taj način zajedno oblikujemo tržište i osiguravamo dugoročno vodeću poziciju na tržištu.

Mi smo tim u kojem svaki djelatnik samostalnim ispunjavanjem zadataka u svom djelokrugu odgovornosti pridonosi uspjehu cijele tvrtke. Radost odlučivanja, socijalna kompetencija i unutarnja motivacija su glavni stupovi naše politike zadovoljnih radnika.

Svi suradnici su svjesni svojih odgovornosti, tako da kod stalnih poboljšanja kvalitete proizvodnje i kod primjene tih sistema aktivno sudjeluju. U našim poduzećima provodimo zaštitu na radu i zaštitu okoliša. Isto tako uključujemo naše dobavljače u proces proizvodnje bez onečišćenja. Naše tvornice se vode prema gledištima gospodarstva, a da bi osigurali dugoročne potencijale za nacionalan i međunarodni razvoj poduzeća. 

Kako bi osigurali naše poduzetničke ciljeve, uveli smo sistem upravljanja kvalitetom na temelju ISO Certifikata za sustav za upravljanje kvalitetom - Zahtjevi 9001:2015.

2000. – osnovana tvrtka Lasselsberger-Knauf d.o.o. Đurđevac
          - počela montaža tvornice
2001. ožujak – početak proizvodnje
2002. – proširenje prodaje na tržišta nama susjednih država
2002. lipanj – svečano otvaranje tvornice
2003. – dobiven Certifikat ISO 9001:2000
           – uvedene 3 linije proizvoda
2004. – primljena Plaketa "Zlatna Kuna" (HGK) za najuspješnije trgovačko društvo u Županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društva
2004. – 2008. – sponzori RK "Đurđevac"
           – primljena Zlatna plaketa Sv. Jurja gradskog vijeća grada Đurđevca
2007. – primljena Plaketa "Zlatna Kuna" (HGK) za najuspješnije trgovačko društvo u Županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društva
2008. – modernizacija i uvođenje nove tehnologije čime je povečan proizvodni kapacitet tvornice
2009. – priznanje od HGK za poseban doprinos u razvoju gospodarstva Koprivničko-križevačke županije
2011. - primljena plaketa "Zlatna kuna" (HGK) za najuspješnije trgovačko društvo u Koprivničko-križevačkoj županiji u kategoriji malih trgovačkih društava
2017. - dobiven AAA certifikat bonitetne izvrsnosti za 2017. godinu
2018. - svečano otvaranje drugog proizvodnog pogona u Hrvatskoj u Zapužanama, općina Polača
           – dobiven certifikat bonitetne izvrsnosti AAA za 2018. godinu
           – primljena plaketa "Zlatna kuna" (HGK) za najuspješnije trgovačko društvo u Koprivničko-križevačkoj županiji u kategoriji malih trgovačkih društava

2019. - dobiven certifikat Zlatne bonitetne izvrsnosti AAA za 2019. godinu
2020. - promjena imena u Cemix Croatia
           – dobiven certifikat Zlatne bonitetne izvrsnosti AAA za 2020. godinu