Cemix

Cemix Croatia dobio Zlatnu bonitetnu izvrsnost AAA


S ponosom objavljujemo da je tvrtka Cemix Croatia d.o.o. na temelju međunarodne metodologije i financijske analize ispunila uvjete za izdavanje prestižnog međunarodnog Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti. Certifikat Zlatne bonitetne izvrsnosti dodjeljuje se isključivo tvrtkama koje tri godine zaredom ostvare bonitetnu uspješnost najviše ocjene AAA. 

Financijsku analizu poslovnih subjekata u okviru međunarodnog projekta provodi analitička tvrtka Bisnode, koja ima više od 30 godina tradicije u dodjeljivanju certifikata bonitetne izvrsnosti u 19 zemalja Europe. Tržište Hrvatske u tom je projektu od 2012. godine. Certificiranje je uobičajena praksa u međunarodnom okruženju. Na taj način tvrtke dodatno ojačavaju svoj ugled i povjerenje u poslovnom okruženju. Imati certifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim poslovni subjekt dokazuje svojim potencijalnim poslovnim partnerima da se radi o odgovornom i kvalitetno vođenom subjektu s kojim treba poslovati.

U našoj djelatnosti vezano uz proizvodnju žbuke registrirano je 14 tvrtki od kojih samo tri dostižu međunarodno priznati standard Zlatne bonitetne izvrsnosti. Vrlo smo ponosni što smo upravo mi jedan od nositelja tog priznanja. Mi ćemo se i dalje truditi kako bi održali tu svoju poziciju na tržištu, ali i u očima naših vjernih potrošača.