Cemix

Uredite okućnicu uz Cemix Rock Systeme


Bilo da se radi o lijepljenju kamena većih dimenzija i težine na vertikalnim ili horizontalnim površinama, izuzetno je važno pravilno odabrati odgovarajući mort. Ovisno o vrsti kamena važno je znati odabrati kvalitetne materijale iz sustava za polaganje i fugiranje kamena. U Cemix ponudi nudimo dvije vrste materijala za ovu namjenu.

RockFix - tvornički predgotovljeni mort s dodatkom vlakna za debeloslojno lijepljenje prirodnog i umjetnog kamena na zidove i podove.  Pogodan je za lijepljenje teškog kamena, a odlikuje ga izuzetna stabilnost i smanjeno klizanje. Osim za lijepljenje kamena može se primijeniti i za fugiranje. Proizvodi se u dvije boje, Rockfix je sive boje, a Rockfix W je bijele boje, te ga se može primjenjivati tamo gdje postoji mogućnost izbijanja sivila od ljepila na površinu prirodnog kamena.

Colorin Rock - masa za široko fugiranje prirodnog i umjetnog kamena na unutarnjim i vanjskim vertikalnim površinama. Pogodan je za širinu fuga od 10 mm do 30 mm. Prikladan je za fugiranje zidova od klinker pločica i ploča, te cementnih ploča. Zbog posebnih aditiva ne dolazi do skupljanja prilikom sušenja, i pri tome ne dolazi do nastanka pukotina. Dostupan je u 8 različitih tonova.