Cemix

Izvedba fasade nikada nije bila tako jednostavna i praktična!


Cemix predstavlja unaprijeđene verzije svojih popularnih fasadnih žbuka, StrukturOLA Dekor i StrukturOLA Primo s granulacijom od 1,5 mm. Ove poboljšane formule donose značajno smanjenje potrošnje materijala po kvadratnom metru, čineći tako izvedbu fasade ekonomičnijom i lakšom nego ikad.

StrukturOLA Dekor i StrukturOLA Primo već su godinama među najtraženijim proizvodima u Cemix-ovom asortimanu fasadnih žbuka. Oba proizvoda su na bazi disperzije, što ih čini jednostavnim za nanošenje i obradu, te su idealni za postizanje boljeg završnog izgleda i trajnosti. Osim toga, ovi proizvodi su dostupni po pristupačnim cijenama i dolaze u širokom spektru boja, uključujući i intenzivne nijanse. Naši proizvodi sadrže aditive kako bi se očuvala čistoća fasade i spriječilo prianjanje algi i gljivica.

Zahvaljujući naporima stručnjaka iz istraživačkog odjela Cemixa, verzije StrukturOLA Dekor i StrukturOLA Primo s granulacijom od 1,5 mm dolaze u novim i unaprijeđenim formulama. Ovaj razvoj čini dizajniranje pročelja još jednostavnijim nego prije, a istovremeno smanjuje potrošnju materijala po kvadratnom metru za impresivnih 10 posto za nove verzije proizvoda, čime se omogućava ekonomičniji i financijski isplativiji pristup fasadnom uređenju.

Ove poboljšane verzije StrukturOLA Dekora i StrukturOLA Prima očekuje se da će biti dostupne od početka studenog 2023. godine. Važno je napomenuti da su promjene utjecale samo na strukture s efektom zaribane površine (K) i veličinom granulacije od 1,5 mm, dok svojstva proizvoda s efektima zaribane površine (K) i žljebaste površine (R) s granulacijom od 2 mm ostaju nepromijenjena. Ova inovacija također ne utječe na izbor boja, ostavljajući vam potpunu slobodu pri odabiru željenih nijansi.