Cemix

Župan i predstavnici HGK ŽK Koprivnica u posjetu Cemix d.o.o.


Dana 05.listopada 2021. imali smo čast u prostorima naše tvornice u Đurđevcu ugostiti župana Koprivničko-križevačke županije gospodina Darka Korena kako bi se upoznao sa samim poslovanjem tvrtke. 

Župana i suradnike dočekali su član Uprave gospodin Željko Pecak i voditelj prodaje za tržišta Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine gospodin Ladislav Gračan, koji su predstavili poslovanje i aktualne razvojne projekte, kao i buduće planove. 

Voditelj Gračan također je naglasio kako u svom djelovanju mnogo pozornosti pridaju ulaganju u lokalnu zajednicu, a osim što pomažu svom kraju, sudjeluju i u brojnim humanitarnim akcijama na razini Hrvatske te na taj način potiču društvenu osviještenost gospodarskih subjekata.

Član Uprave Pecak izrazio je zadovoljstvo posjetom, ali i dosadašnjom komunikacijom i suradnjom sa Županijom, pritom naglasivši pomoć PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ koja im je pomogla u administrativnoj  prijavi za korištenje potpore za ulaganje te izradi poslovnog plana u projektu izgradnje tvornice građevinskih praškastih materijala Zapužane  – Benkovac, investicije vrijedne 23 milijuna kuna. Također je govorio o važnosti tvrtke na razini svjetskog gospodarstva te je spomenuo kako planiraju investicije u susjednim državama, koje su trenutno na čekanju. Berislav Horvat, voditelja pogona je potom predstavio pogone tvrtke i proces proizvodnje, a Davor Bistrović, voditelj financija i prokurist se osvrnuo na financijsko poslovanje tvrtke.

Uz župana su posjetu prisustvovali i pročelnici Melita Ivančić i Marijan Štimac te predstavnici Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica – tajnik i predsjednik Gospodarskog vijeća Krunoslav Vitelj te suradnice Renata Lohajner i Kristina Stanišić.

 

Više detalja o samome posjetu možete pročitati na sljedećim linkovima: 

Koprivničko-križevačka županija