Cemix

Dobitnici Zlatne kune za najuspješnije malo poduzeće

Dobitnici nagrade Zlatna kuna za najuspješnije malo trgovačko društvo u 2017. godini


Dana 03.rujna 2018. godine primili smo nagradu Zlatna kuna koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora, za najuspješnije trgovačko društvo u županij u 2017. godini u kategoriji malih trgovačkih društva u Koprivničko-križevačkoj županiji, na koju smo izuzetno ponosni. Ova nagrada dokaz je našeg truda i uspješnog poslovanja te nam je poticaj za daljnje napredovanje.

 Tri su tvrtke dobile nagradu zahvaljujući svojim uspjesima na tržištu, ostvarenoj dobiti, zapošljavanju ljudi i ostalim kriterijima koji su se uzimali u obzir. Za najuspješnije veliko trgovačko društvo proglašen je Radnik d.d. iz Križevaca, dok je u kategoriji srednjih trgovačkih društava nagrada pripala Hangaru 18 d.o.o. iz Koprivnice. Ovim putem čestitamo nagrađenim tvrtkama i želimo im daljnje uspješno poslovanje.

Prisutnima se obratio gdin.Ratimir Ljubić, zamjenik podravsko-prigorskog župana, gdin. Damir Felak (HDZ), saborski zastupnik, i gdin. Marin Pucar, direktor uprave Podravke te predsjednik županijske Gospodarske komore.

Osim dodjele nagrada, gospodarstvenicima su predstvaljeni projekti Digitalna komora i Gospodarska mreža.