Cemix

Održano svečano otvaranje novog proizvodnog pogona u Dalmaciji

 


U petak, 9. veljače 2018. godine, tvrtka Lasselsberger-Knauf svečano je otvorila novi proizvodni pogon u Dalmaciji. Pred gotovo 300 poslovnih partnera, predstavnika lokalne uprave općine Polača, grada Benkovca i Zadarske županije, te uvaženih gostiju iz cijele Hrvatske, Željko Pecak sa svojim suradnicima svečano je pustio u rad proizvodni pogon koji proizvodi kvalitetne građevinske materijale na bazi vapnenca. Bogat svečani program uz prisutstvo velikog broja renominiranih trgovačkih kuća iz cijele Hrvatske, kao i svih dionika u procesu projektiranja, izvođenja i nadzora u gradnji, označio je novi zamah tvrtke Lasselsberger-Knauf na području cijele jadranske obale, od Istre, Primorja, Dalmacije i susjedne Hercegovine. Ovom prilikom tvrtka Lasselsberger-Knauf zahvaljuje svima koji su nazočili svečanom činu otvaranja.

Svečano događanje imalo je i humanitarni   karakter, te je u ime tvrtke Lasselsberger -   Knauf, direktor Željko Pecak uručio ček u   vrijednosti od 10.000,00 HRK Komunalnom   društvu Polača d.o.o. za kupnju autobusa za   školsku djecu i udruge.

Prve isporuke materijala proizvedenog u pogonu u Zapužanama već su na tržištu, a povratne informacije o kvaliteti su jako pozitivne. Pozivamo sve poslovne subjekte sa područja Dalmacije i cjele Jadranske regije da posjete naš proizvodni pogon i upoznaju se sa našim materijalima na bazi vapnenca. Također, želimo istaknuti da već početkom mjeseca ožujka uvodimo i drugu smjenu u proizvodnji uz zapošljavanje dodatnih 6 zaposlenika, s obzirom na potražnju sa tržišta i vrlo dobrim prodajnim rezultatima. Lasselsberger-Knauf već sada najavljuje nove investicije na hrvatskom tržištu.

Voditelj prodaje i marketinga, Ladislav Gračan ističe: „Plan za 2018-tu godinu je proizvesti 60.000 tona raznog praškastog materijala i ostvariti oko 55 milijuna kuna prihoda, od čega 20.000 tona u novom pogonu u Zapužanama. Plasman naših proizvoda  radimo preko mreže trgovačkih kuća koji su straeški partneri naše tvrtke, te određene količine izvozimo u susjednu BiH i Mađarsku. Lasselsberger-Knauf proizvodi i rješenja odlikuju se provjerenom kvalitetom koja zadovoljava najviše kriterije moderne gradnje i energetske učinkovitosti, a kontinuirano razvijamo i nadopunjujemo naš proizvodni asortiman sa novim i inovativnim proizvodima. Kontinuirano ulažemo u edukaciju svojih zaposlenika s ciljem praćenja novih trendova u proizvodnji, prodaji i promociji građevinskih materijala.” 

LBK_Zapužane_3 LBK_Zapužane_4LBK_Zapužane_5 LBK_Zapužane_7 LBK_Zapužane_10