Cemix

Održana radionica i prezentacija Lasselsberger-knauf proizvoda za keramičare


U ozračju Valentinova, dana 14. veljače, održali smo interaktivnu radionicu i prezentaciju naših Lasselsberger-Knauf proizvoda za keramičare na kojoj je sudjelovalo 17 izvođača. Radionica je održana u prostorima trgovine GTP Gradnja d.o.o. u Zagrebu

Interes izvođača tj. keramičara za Lasselsberger-Knauf proizvode iz Ceramic systema bio je intenzivan te se radionica može smatrati iznimno uspješnom. Komunikacija između samih keramičara i naših instruktora primjene bila je usmjerena na problematiku sa terena, za specifične slučajeve upotrebe određenih materijala i sl. 

Izvođačima i djelatnicima trgovine GTP gradnja prezentirana su ljepila za keramiku FlexECO, novi proizvod na bazi bijelog cementa s dodatkom vlakana FlexECO Fiber W i ostali proizvodi iz razreda ljepila C2TE. Također su prezentirana ljepila iz višeg razreda C2TE S1, Flex i Flex W, kao i samonivelirajuće ljepilo FliessFlex. Uz ljepila za keramiku, prezentirani su i ostali proizvodi iz Ceramic systema: mase za niveliranje, samonivelirajuće mase, fleksibilni hidroizolacijski premazi i sl. 

GTP radionica_2

GTP radionica_1  GTP radionica_4GTP radionica_3