Cemix

Prestižna, Platinasta bonitetna izvrsnost stigla je u tvrtku Cemix Croatia


S velikom radošću obavještavamo da je tvrtka Cemix Croatia d.o.o. početkom ove godine dobila certifikat o Platinastoj bonitetnoj izvrsnosti. Ovo prestižno izdanje daje se tvrtkama koje postižu najviši bonitetni razred AAA najmanje pet godina zaredom.

U Hrvatskoj ovaj prestižni standard dostiže samo 0,69% poslovnih subjekata, a registritano ih je 263.933, zbog čega smo još više ponosni na ovo priznanje. Platinasto izdanje predstavlja posebnost i prestiž, a istovremeno je i najsnažnije priznanje poslovne izvrsnosti koje se može dodijeliti na europskoj razini.  

Financijske analize tvrtki međunarodni su projekt koji provodi tvrtka Dun & Bradstreet u 19 europskih zemalja. Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata. Cilj ovog poduzetničkog odlikovanja nije samo promocija dobro poslujućih tvrtki te dobrih poslovnih običaja, nego i postizanje financijskog integriteta.

“Izuzetno smo ponosni na ovaj uspijeh, koji je dokaz da se kontinuiranim radom, trudom i upornošću postižu veliki rezultati. Nastavit ćemo se truditi i dalje kako bismo zadržali svoju poziciju na tržištu, ali i održali povjerenje naših kupaca,” komentirao je direktor Željko Pecak.