Cemix

ODABIR UNUTARNJE BOJE ZA ZIDOVE NIJE LAK ZADATAK


Naš dom se sastoji od međusobno povezanih prostora koji samo čekaju da budu ispunjeni bojama i životom. Ako se zaustavimo u prostoru u kojem želimo sanjati o bojama, pokušajte razmišljati ne u bojama, već u raspoloženjima! Kakav bi nam ugođaj trebao sugerirati naš hodnik, radna soba ili spavaća soba – želimo li mir, živost ili minimalističku pozadinu?

Boje imaju energiju koja se održava na životni prostor te je odabir boje osoban izbor. Na odabir boje utječe niz ostalih čimbenika kao što je ostatak prostora kako se sklad boja ne bi narušio, svrha prostora, rasvjeta i prirodno svjetlo u prostoriji i sl., što nas navodi na zaključak da odabrati unutarnju zidnu boju nije toliko lak i jednostavan proces. 

Unutarnje boje

U Cemix prodajnom asortimanu možete odabrati unutarnje boje. Uz pomoć zidne, mat boje InterTOP iz Cemix asortimana dostupne u mnogo boja, moguće je stvaranje bilo kakvog ugođaja prema Vašem odabiru. Zidna, mat boja PrimoTOP dostupna je samo u bijeloj boji.

Banner unutarnje boje

Ton karta Selection

Odabir savršene boje nije lak zadatak, a računala, tableti i drugi uređaji mogu pružiti ograničenu pomoć. To je zato što boja na ekranu gotovo ništa ne govori o tome kako će ista boja izgledati na vašem zidu. Stoga je ton karta za odabir, koja sadrži unutrašnje boje, bitan alat za odabir boja, koji vam omogućuje da vidite samu boju u različitim svjetlosnim uvjetima - sunčeva svjetlost, sjena, itd.

Cemix_color mapa_Selection

Ton karta Selection sastoji se ne samo od boja, već i od raspona boja i odabira boja nazvanih Line (Earth, Rusty, Blue, Green) i Selection (Cream, Intense, Rock), koji sadrže niz od četiri slijeda boja usklađenih na temelju dinamike boja. Dakle, odgovarajuće kombinacije boja koje su osmišljene u našim sobama mogu se odabrati bez iskustva dizajnera interijera.

Mogućnosti je bezbroj, samo je mašta granica!