Cemix

Sudjelovanje na Investicijskom forumu sjeverozapadne Hrvatske u Koprivnici


 

Dana 28. veljače 2019. godine u Koprivnici u prostorijama Županijske komore održan je investicijski forum sjeverozapadne Hrvatske u organizaciji Lider Investa.  Lider Invest je poslovni tjednik koji već četvrtu godinu zaredom održava ovaj investicijski forum u kojem nagrađuje najbolje proizvodne investicije. Ovogodišnju potragu za najboljim malim, srednjim i velikim poduzetnicima započeli su upravo u našoj županiji. Podsjećamo da smo prošle godine od Lider Investa primili priznanje ECO Lider Invest za novootvoreni proizvodni pogon u Zapužanama. 

Na okruglome stolu Lider Investa sudjelovali su menadžeri i vlasnici najuspješnijih tvrtki sjeverozapande Hrvatske, među kojima je bio i naš direktor Željko Pecak. Sudionici okruglog stola raspravljali su o stvaranju pozitivnog investicijskog okruženja, kako stvoriti poticajno investicijsko okruženje i pokrenuti novu proizvodnu investiciju, kako predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći i sl. Direktor Pecak govorio je o otvaranju pogona u Zapužanama vrijednom 22 milijuna kuna u kojem je otvroeno 20-ak radnih mjesta te o pozitivnim iskustvima sa lokalnom i regionalnom samoupravom.

Uz predstavnike Lasselsberger-Knauf-a, na panelu su bili predstavnici velikih i malih tvrtki, koje su ostvarile značajnu investiciju u Koprivničko-križevačkoj županiji, a to su: Belupo (gospođa Ksenija Punčikar), Podravka, KTC, Bauwerk Bone Group (gospodin Igor Benaković), Rasco-a i Zagrebačke banke (gospodin Hrvoje Jerkoviće). Među sudionicima foruma bio je i gradonačelnik grad Koprivnice gospodin Mišel Jakšić. Od predstavnika Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta bila je predstavnica gospođa Božica Lapić koja je govorila o investicijama u Hrvatskoj.

Ovaj događaj poziv je svim poduzetnicima da prijave svoje proizvodne investicije. Također, ovim putem želimo se zahvaliti Lider Investu što nas je pozvao da sudjelujemo na okruglom stolu te se radujemo ponovnim susretima. :)

Više detalja o ovome događaju možete pročitati na sljedećim linkovima.