Cemix

HUPFAS: Donacija strojeva i alata sisačkoj Strukovnoj školi

Hrvatska udruga proizvođača toplinsko - fasadnih sustava (HUPFAS), čiji je Cemix aktivan član i jedan od osnivača, donirala je sisačkoj Strukovnoj školi strojeve i alate te druge materijale za održavanje kvalitetnije nastave i obnovu Banovine. 


U dogovoru s ravnateljem Strukovne škole  u Sisku, g. Beloglavecom, odlučeno je školi donirati strojeve i alate te jednogodišnje potrebne proizvode (materijale) za odvijanje nastavnog procesa i praktične nastave učenika. 

Donacija strojeva i alata te jednogodišnjih potrebnih materijala za praktičnu nastavu, Strukovnoj školu predana je 17. rujna 2021. u 09:00 sati.

S ciljem uspostave i razvoja suradnje na informiranju projektanata, građevinskih poduzetnika i građana Banovine o  korisnosti i uštedama energije ugradnjom toplinsko – fasadnih sustava u obnovi, u petak, 17. rujna 2021. u 10:00 održan je sastanak u HGK Županijskoj komori Sisak. 

Nakon zajedničkog sastanka, HUPAS je održao svoju sjednicu Upravnog odbora, nakon koje su se članovi zajednički uputiti na obilazak naselja stradalih u katastrofalnom potresu.

Više detalja o ovoj vijesti možete pročitati na sljedećim linkovima:

SISAK PORTAL 

HUPFAS  

GLAS ISTE 

T PORTAL

24SATA