Cemix

Donijeta odluka o odobravanju bespovratnih novčanih sredstava

Tvrtki Lasselsberger-Knauf d.o.o. dodijeljena potpora za investiciju izgradnje novog proizvodnog pogona u Zapužanama (općina Polača)


Dana 27.studenog 2018. godine održana je svečanost dodijele rješenja o potpori poduzetnicima koje je uručivao ministar Darko Horvat u prostorijama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. 

Tvrtki Lasselsberger-Knauf d.o.o. odobren je status korisnika potpore za ulaganje na temelju Zakona o poticanju ulaganja te je odobrena poticajna mjera potpora za opravdane troškove otvaranja novih radnih mjesta povezanih s ulaganjem. "Posebno smo ponosni na ovu potporu za koju je zaslužan cijeli kolektiv" naglasio je direktor Željko Pecak. Potporu je dobivena za oko tri milijuna eura vrijednu investiciju u novi proizvodni pogon u Zapužanama (općina Polača), uz planirano otvaranje 18 novih radnih mjesta.

Potvrde o statusu korisnika potpore za ulaganje dobilo je šest tvrtki, dok su za preostalih sedam tvrtki (među kojima je i tvrtka Lasselsberger-Knauf) donesene odluke o odoboravanju bespovratnih novčanih sredstava.

Više detalja o samoj svečanosti dodijele potpora možete pročitati na linku